45 Questions and Answers of YouTube Copyright School – 2016

It’s annoying when you can’t proceed to your YouTube account when your video has been strike with video infringement. The screen of YouTube Copyright School will haunted you before you can access your YouTube account. 


YouTube Copyright School

Simple way to solve this is by answer correctly to proceed. There are only four questions. Here are some answers that you can use which will help you to proceed to your YouTube Account:

Questions 1: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answers: False
Questions 2: The following item is protected by copyright:
Answers:  Your original YouTube video
Questions 3: If you claim fair use in the video description, your video can't be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 4: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement.
Answers:  False
Questions 5: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification:
Answers:  Both A & B
Questions 6: If you misuse YouTube's counter-notification process:
Answers: Your YouTube account will be terminated
Questions 7: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
Questions 8: It’s possible for music to have more than one copyright owner.
Answers: True
Questions 9: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video.
Answers:  False
Questions 10: You should ask YouTube for permission to use other users' content from the site.
Answers:  True
Questions 11: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True
Questions 12: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike.
Answers: False
Questions 13: It is impossible for a remix or mash up to infringe copyright.
Answers: False
Questions 14: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 15: As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube.
Answers: False
Questions 16: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
Questions 17: Fair use is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False
Questions 18: The following items are NOT protected by copyright:
Answers: People
Questions 19: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okays to upload to YouTube.
Answers: False
Questions 20: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 21: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.
Answers: False
Questions 22: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account.
Answers: True
Questions 23: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
Questions 24: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.
Answers: False
Questions 25: Copyright infringement can result in:
Answers: D
Questions 26: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement.
Answers: False
Questions 27: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube, you should upload it to your account and wait for the Content ID system to block any unauthorized content.
Answers: False
Questions 28: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is _______ without the permission of the copyright owner:
Answers:  All of the above
Questions 29: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers:  True
Questions 30: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True
Questions 31: Copyright protects each of these individual rights. Fair use is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False
Questions 32: Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder.
Answers: False
Questions 34: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to prevent copyright infringement from occurring.
Answers: False
Questions 35: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True
Questions 36: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
Questions 37: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers: True
Questions 38: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answers: False
Questions 39: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True
Questions 40: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.
Answers:  True
Questions 41: The following item(s) may be protected by copyright:
Answers:  All of the above
Questions 42: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I'm just sharing it with my friends, family and fans.
Answers: False
Questions 43: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:
Answers:  File a counter-notification
Questions 44: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege.
Answers: False
Questions 45: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers: False

17 comments:

  1. thanks. thanks many times I love this site. thank you verrrryy much

    ReplyDelete
  2. bundle of thanks i like this site.

    ReplyDelete
  3. If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:


    plz ans me

    ReplyDelete
  4. THANK YOU ALOT....................

    ReplyDelete
  5. The following items mybe protected by copyright
    1) musical works
    2) videos
    3)photographs
    4)all of the above
    Plzzz tell me fast please

    ReplyDelete
  6. thank a lot of http://hdvix.com

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. এই এড বন্ধ করে দাও

    ReplyDelete